Repetities

De opnames van ons eerste album liggen even stil omdat we de nummers vooral eerst live onder de knie willen krijgen. We hebben een setlist van 10 nummers samengesteld en werken hiervan nu de live versies uit en oefenen deze. Dan gaan de opnames ook wat sneller. Eén van de covers uit deze setlist zullen we binnenkort uitbrengen via YouTube.

Actie! Krijg nu als eerste 2 nieuwe nummers te horen!

Naar De Kelder is nog bezig met het afmaken van de eerste EP. Met een fulltime baan ernaast, kan dat nog best heel even duren. Om het wachten wat te verkorten willen we toch graag geïnteresseerden vast kennis laten maken met onze muziek. Daarom is Naar de Kelder een actie gestart op Facebook en Twitter. Laat een leuke post/tweet achter en we sturen je de 2 nieuwe tracks!

Voortgang van het album

Afgelopen weekend heeft Naar De Kelder verder gewerkt aan het eerste album (in De Kelder uiteraard). Een eerder door Gertjan geschreven nummer is in ruwe vorm opgenomen. Gitaarpartijen, percussie en zang. Volgende week wordt de opname hopelijk voltooid, waarna het 3e nummer van het eerste album gemixt en gemasterd kan worden. Bijna op de helft!

Album is in de maak!

We zijn druk bezig met het opnemen van het eerste album, omdat dit alles in de (zaterdag-) avonduurtjes moet gebeuren is er nog geen datum bekend waarop het album klaar zal zijn maar we doen ons best. Alle nummers zijn geschreven in ieder geval, dus daar kan het niet meer aan liggen (er zijn zelfs al wat teksten voor het tweede album af!).